Η νέα αυτή προ-έκδοση είναι διαθέσιμη για διακεκριμένους χρήστες και οργανισμούς

arcgis_roadmap

Με την άφιξη της νέας έκδοσης του ArcGIS που είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο χρόνο, η ESRI διαθέτει το δοκιμαστικό λογισμικό ώστε οι χρήστες να εξερευνήσουν τις νέες δυνατότητες που θα εμπεριέχει η έκδοση ArcGIS 10.4. Στις πρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνεται η δημοσιοποίηση πακέτων vector tile από ArcGIS Pro 1.2 Beta σε Web GIS του πελάτη με ArcGIS for Server, η προσθήκη της εργαλειοθήκης Analysis Tools και η βελτιωμένη εμπειρία δημιουργίας portal με το Portal for ArcGIS, και η απεικόνιση τρισδιάστατου περιεχομένου σε local world view (κάτοψη).

Το ArcGIS Pro 1.2 είναι σε δοκιμαστική beta έκδοση στη παρούσα φάση. Για να δοκιμάσετε τη διαδικασία δημιουργίας και δημοσιοποίησης vector tiles θα πρέπει πρώτα να εγγραφτείτε στο δοκιμαστικό πρόγραμμα στη διεύθυνση ArcGIS Pro 1.2 beta. Για τη διαδικασία αυτή απαιτείται λογαριασμός ArcGIS Online.

Η ομάδα του ArcGIS 10.4 αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερες νέες λειτουργίες και δυνατότητες του υπο-ανάπτυξη λογισμικού στους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *