Η Intergraph ανακοίνωσε την νέα έκδοση του χαρτοφυλακίου λογισμικού Intergraph Geospatial. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας η νέα έκδοση επεκτείνει αυτή που εγκαινιάστηκε το 2013 με βελτιωμένα εργαλεία ανάλυσης, υποστήριξη κινητών συσκευών και οικονομικότερη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων.  Στόχος είναι μία σύγχρονη και δυναμική  έκδοση η οποία συγχρονίζει όλα τα προϊόντα της Intergraph.

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει νέες εκδόσεις λογισμικού όπως τα GeoMedia®, ERDAS IMAGINE®, ImageStation®, ERDAS APOLLO, GeoMedia Smart Client, GeoMedia WebMap, Geospatial Portal, Geospatial SDI, Intergraph Mobile MapWorks και Intergraph Mobile Alert.

Σημαντικές βελτιώσεις στην νέα εκδόσεις των προϊόντων περιλαμβάνουν:

  • την  παροχή προσαρμοσμένων  δυνατοτήτων ανάλυσης δεδομένων με νέα εργαλεία μοντελοποίησης γεωχωρικών δεδομένων καθώς και την καλύτερη υποστήριξη των γεωβάσεων ESRI file geodatabase.
  • την δυνατότητα ειδοποίησης σε πραγματικό χρόνο  (real-time reporting)  με χρήση εργαλείων όπως το Intergraph Mobile MapWorks και την δυνατότητα προγραμματισμού σε περιβάλλοντα Android, iOS και WinCE
  • την δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data Management) με υποστήριξη νέων διαδικτυακών τεχνολογιών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα προϊόντα της Intergraph μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Intergraph Geospatial 2014.

Πηγή: Intergraph

Intergaph Logo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *