Συνεργασία της Airbus Defence and Space με την Hexagon Geospatial για την παροχή πρόσβασης σε δεδομένα παρατήρησης της Γης

smart app image

Η Airbus Defence and Space και Hexagon Geospatial συνεργάζονται σε ένα νέο πρόγραμμα ανταλλαγής δεδομένων που θα επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα παρατήρησης της Γης (Earth Observation) και λογισμικά επεξεργασίας μέσω έξυπνων εφαρμογών που προσφέρονται από την Hexagon Geospatial.

Το περιεχόμενο που παρέχεται από την Airbus Defence and Space θα περιλαμβάνει πολύ-υψηλής και υψηλής ανάλυσης εικόνες από τους δορυφόρους Pleiades και SPOT. Αυτή η συνεργασία θα τροφοδοτήσει τη δημιουργία νέων έξυπνων εφαρμογών, οι οποίες θα παρέχουν στους τελικούς χρήστες ευχέρεια πρόσβασης σε σύγχρονα δεδομένα και ισχυρή τεχνολογία για να μετατρέψει αυτά τα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες σε όλους τους τομείς της αγοράς – Κυβέρνηση, ελεύθερο εμπόριο, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, φυσικοί πόροι κλπ.

Αρχικά, η εταιρική συμφωνία θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε δεδομένα από τους δορυφόρους Pleiades και SPOT. Στο μέλλον, το σχέδιο είναι να καταστούν διαθέσιμα δεδομένα ραντάρ από τον TerraSAR-X και μια σειρά από ψηφιακά υψομετρικά μοντέλα (DEM) για τις έξυπνες εφαρμογές της Hexagon Geospatial.

Δελτίο τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *